Select Page

Termeni si conditii

1. Definirea noțiunilor utilizate
Accesul pe site-ul www.fitnessio.ro (numit in continuare SITE) este oferit de catre Popescu M Bogdan Gabriel PFA, cu sediul in Strada Simion Stoilov, Bl E12 Ap 10, Craiova, având C.U.I: 25237321, denumita în continuare “Fitnessio”.

Acest Site contine drepturi exclusive pentru marcile, numele, titlurile, logo-urile, imaginile, conceptele, drepturile de autor, precum si alte materiale proprii folosite pe Site.
Accesul si utilizarea Site-ului sunt supuse urmatoarelor Termeni si Conditii (“Termeni si Conditii”).
Fitnessio poate revizui acesti Termeni si Conditii in orice moment prin actualizarea prezentei publicari. Orice astfel de revizuiri va obliga prin umare sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a revizui versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor pe care sunteti obligati sa ii respectati.
Prin accesarea si navigarea pe www.fitnessio.ro, va exprimati acceptarea acestor Termeni si Conditii fara limitare. In cazul in care nu sunteti de accord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu utilizati acest Site.

2. Utilizarea site-ului
Site-ul poate fi utilizat in scop de divertisment, pentru informatiile oferite despre dieta si sport sau pentru a face o comanda. Prin completarea formularelor de pe site-ul Fitnessio.ro, utilizatorul e de acord cu comunicarea cu site-ul. Comunicarea va fi sub forma de mesaj, email sau telefonica.
Atunci cand completati informatiile solicitate in formularul de contact sau alte formulare de pe Site sunteti implicit de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Daca nu doriti sa oferiti date cu caracter personal (nume, email, etc.) va rugam sa nu completati si trimiteti formularul.

3. Comanda de servicii pe site-ul Fitnessio.ro
Utilizatorul poate efectua comenzi prin completarea formularelor de pe site sau folosind adresa de email. O data plasata o comanda prin intermediul procesatorului de plati cu care noi colaboram (euplatesc.ro) ea nu mai poate fi anulata. Dupa plasarea comenzii si completarea datelor personale, veti primi un mail automat de la procesatorul de plati care va va confirma ca plata s-a realizat. Apoi veti primi un mail de la Fitnessio cu pdf-ul (in cazul in care ati achizitionat serviciul Fitnessio 2 in 1) sau un mail cu detalii legate de cum se va desfasura colaborarea in cazul in care ati optat pentru serviciile de Dieta personalizata, Antrenamente online personalizate sau Fitnessio Complet.

Serviciile Fitnessio care pot fi achizitionate de pe site sunt:

Fitnessio 2 in 1 – 190 lei (pret fara tva)
Este un document care cuprinde sfaturi de nutritie si sport, dar si 21 de optiuni de mic dejun, pranz, cina care pot fi folosite intr-o dieta personalizata si un plan de antrenament de 12 sedinte care poate fi facut acasa (3 sedinte pe saptamana).
Dieta personalizata – 500 lei/ luna (pret fara tva)
Acest serviciu poate fi contractat pentru minim 1 luna. Dupa efectuarea platii vei primi un email in care vei fi invitata sa trimiti cateva detalii despre tine (varsta, greutate, inaltime si obiective personale) si sa mentionezi cand esti disponibila pentru consultatia initiala cu nutritionistul. Consultatia poate avea loc pe zoom, skype, whatsapp, dar si la telefon sau intr-o alta varianta agreata de utilizator si nutritionist. Consultatia va dura intre 30-60 minute si se discuta istoricul utilizatorului, preferinte culinare, probleme specifice. Dupa consultatia initiala, clientul va primi un document cu recomandari de nutritie si idei de mese. Folosind documentul, clientul va incerca, cu ajutorul nutritionistului, sa faca un plan alimentar pentru cateva zile.
Serviciul de dieta personalizata implica monitorizare saptamanala, fie prin mesaje online sau prin consultatii online de 30-60 min (2-4 consultatii online pe luna, in functie de nevoie).

Antrenamente online personalizate – 350 lei/ luna (pret fara tva)
Acest serviciu poate fi contractat pentru minim 1 luna. Dupa efectuarea platii vei primi un email in care vei fi invitata sa trimiti cateva detalii despre tine (varsta, greutate, inaltime si obiective personale) si sa mentionezi cand esti disponibila pentru consultatia initiala cu antrenorul personal. Consultatia poate avea loc pe zoom, skype, whatsapp, dar si la telefon sau intr-o alta varianta agreata de utilizator si antrenorul personal. Consultatia va dura intre 20-40 minute si se discuta istoricul utilizatorului, preferinte legate de antrenamente, probleme individuale de sanatate. Dupa consultatia initiala, clientul va primi un plan de antrenamente saptamanal. Antrenamentele se pot face acasa sau la sala si antrenorul personal iti va explica cum trebuie facute exercitiile corect. Planul de antrenamente este creat special pentru tine, vei primi saptamanal de la antrenorul personal videoclipuri cu antrenamentul pe care trebuie sa-l faci si vei fi monitorizata saptamanal.
Serviciul de antrenamente online personalizate implica monitorizare saptamanala, fie prin mesaje online sau prin consultatii online de 20-30 min (2 consultatii online pe luna sau in functie de nevoie).

Fitnessio Complet -700 lei/ luna (pret fara tva)
Acest serviciu poate fi contractat pentru minim 1 luna. Dupa efectuarea platii vei primi un email in care vei fi invitata sa trimiti cateva detalii despre tine (varsta, greutate, inaltime si obiective personale) si sa mentionezi cand esti disponibila pentru consultatia initiala cu nutritionistul si cu antrenorul personal. Consultatia poate avea loc pe zoom, skype, whatsapp, dar si la telefon sau intr-o alta varianta agreata de utilizator, nutritionist si antrenorul personal. Consultatia va dura intre 30-60 minute si se discuta istoricul utilizatorului, preferinte legate de antrenamente si mancare, probleme individuale de sanatate. Dupa consultatia initiala, clientul va primi un plan de antrenamente saptamanal si un plan de nutritie. Programul Fitnessio Complet imbina serviciile de Dieta personalizata si Antrenamente personalizate online la un pret promotional.
Programul Fitnessio Complet implica monitorizare saptamanala, fie prin mesaje online sau prin consultatii online de 20-30 min (2 consultatii online pe luna sau in functie de nevoie).
In momentul efectuarii platii, utilizatorul este de acord sa primeasca emailuri si notificari referitoarea la primirea serviciilor contractate. Este datoria utilizatorului care achizitioneaza serviciile Fitnessio sa se asigure ca a furnizat o adresa de email corecta si la care are acces. Daca adresa de email nu este corecta sau utilizatorul nu are acces la ea, posibilitatea de a beneficia de serviciile Fitnessio deja platite va fi limitata, din vina utilizatorului si fara a fi nevoie ca Fitnessio sa faca ceva pentru a remedia problema.

4. Facturare
Preturile serviciilor Fitnessio, modalitatea de plata si termenii de plata sunt stabiliti de Fitnessio si se pot modifica oricand. Modificarile se vor vedea pe site si este de datoria utilizatorului sa verifice preturile serviciilor (care pot fi diferite de cele mentionate in pagina de Termeni si Conditii) inainte de a plasa o comanda ferma.
Utilizatorii vor primi o factura pentru serviciile contractate prin intermediul site-ului Fitnessio. Factura se trimite in primul mail primit de la Fitnessio, dupa efectuarea platii si confirmarea ei.

5. Limitarea raspunderii
Fitnessio isi rezerva dreptul sa modifice si sa completeze informatiile oferte pe site fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Informatiile oferite pe site nu pot inlocui o vizita la medic si nu se doresc a fi tratamente. Persoanele cu probleme de sanatate trebuie sa verifice cu medicul inainte de a contracta serviciile Fitnessio. Fitnessio nu este raspunzator pentru eventualele prejudicii create ca urmare a nefunctionarii site-ului.
Daca utilizatorul considera ca site-ul i-a adus prejudicii, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a serviciilor contractate, acesta nu poate obtine rambursari de la site, decat in valoare de maxim suma platita la site in ultima luna de contract.

6. Solutionarea litigiilor
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.fitnessio.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.fitnessio.ro va fi considerata o tentativa de fraudare si va duce la incepere de cercetare penala impotriva celor care au actionat in acest fel.
Mai multe detalii despre solutionarea litigiilor, dar si drepturile consumatorului in Romania gasiti aici – ANPC si ANPC-SAL.

7. Copyright
Continutul afisat pe site-ul Fitnessio.ro (atat texte, cat si imagini, butoane, programe, etc.) este proprietatea Fitnessio si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Fitnessio a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

8. Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

9. Confidentialitate datelor personale
Informatiile utilizatorilor site-ului www.fitnessio.ro sunt confidentiale si sunt folosite numai de Fitnessio si colaboratorii directi (angajati, nutritionist, antrenor personal) si doar in scopul de a raspunde solicitarilor utilizatorilor, abonatilor si ale clientilor Fitnessio.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).
Fitnessio nu are acces la datele bancare introduse de utilizator atunci cand face plata pentru servicii (prin intermediul procesatorului de plati euplatesc.ro). Fitnessio are acces doar la datele oferite de utilizator cu buna stiinta si de buna voie cum ar fi – adresa de email, nume, telefon etc.
Datele personale prin care se poate identifica un utilizator (nume, email, telefon) nu vor fi impartasite cu terti si nici nu vor fi folosite in alte scopuri decat oferirea de servicii de calitate utilizatorilor site-ului. Fitnessio nu va colecta automat nicio informatie sau date care permit identificarea persoanelor (de exemplu: nume, adresă, numar de telefon sau adresa mail – “Date Personale”) prin intermediul site-ului, in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres al utilizatorului ca datele personale sa fie folosite de site in conformitate cu termenii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR).
Protectia minorilor online
Informatiile si serviciile oferite pe site-ul Fitnessio.ro se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta peste 18 ani. Nu vom retine, prelucra sau instraina datele personale oferite de minori. Minorii pot beneficia de serviciile oferite de Fitnessio (Fitnessio 2 in 1, Fitnessio Complet, Dieta personalizata sau Antrenamente online personalizate) doar cu acordul si prin mijlocirea parintilor sau a unui adult.

10. Contact
Pentru orice intrebari referitoare la termenii si conditiile site-ului, puteti contacta Fitnessio.ro prin urmatoarele mijloace:
– Adresa de email: suport@fitnessio.ro
– Nr. de telefon: 0771.646.836
– Adresa: Strada Simion Stoilov, Bl E12 Ap 10, Craiova

Call Now Button