Politica de confidentialitate

De ce avem nevoie de date personale

Obtinem datele dumneavoastra personale direct de la dumneavoastra pentru a va furniza in mod corespunzator serviciile noastre si pentru buna functionare a site-ului si serviciilor noastre. Ne furnizati datele personale prin intermediul formularelor de pe site, atunci cand efectuati o comanda, cand va abonati la newsletter sau cand ne contactati prin intermediul adresei de email sau a formularului de contact.

Furnizarea datelor personale sunt necesare pentru a beneficia de serviciile comandate, pentru a primi newsletterul sau raspunsuri la intrebarile trimise pe contact sau pe adresa noastra de email.

Obligativitatea furnizarii datelor cu caracter personal

Este decizia dvs. daca si ce date cu caracter personal ne furnizati – acest lucru nu este obligatoriu. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca, in unele cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este necesara pentru buna desfasurare a serviciilor oferite de noi sau este o conditie pentru incheierea si executarea unui contract.

Utilizarea datelor personale in scopuri de marketing

Ocazional, putem folosi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat cu buna stiinta pentru a va face oferte de marketing sau pentru a va oferi serviciile noastre la preturi promotionale. Daca nu doriti sa primiti email de acest gen, sau nu doriti sa fiti contactati de noi in scopuri de marketing, tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati acest lucru in scris, la adresa de email contact@fitnessio.ro, si noi ne vom asigura ca adresa de email nu va fi folosita in scopuri de marketing.

Contact

Pentru a afla mai multe detalii despre politica de confidentialitate si despre utilizarea datelor cu caracter personal ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

  • Adresa de email: suport@fitnessio.ro
  • Nr. de telefon: 0771.646.836
  • Adresa: Strada Simion Stoilov, Bl E12 Ap 10, Craiova